יוקנעם המושבה

2018

הבית תוכנן על מגרש משופע, ובצורת ח כלפי החלק האחורי שבין הבית ומדרון ההר. כך נוצר מצד אחד פטיו מרווח ואינטימי, מוגן מרוח החורף, ומצד שני חלל מגורים עם נוף לשדות של עמק יזרעאל. דלתות זכוכית רחבות במיוחד בחלל המגורים מייצורת קו ראיה רציף בין הפטיו, חלל המגורים, המרפסת והנוף.

גמר הבית התבסס על גוונים עדינים ומשלימים של אפור (רצפת בטון טבעי, מעקות מתכת), לבן (טיח פנים וחוץ), עץ (ספריות, ארונות מטבח), נגיעות של צהוב חרדל (דלתות וארונות חדרי הרחצה), וטבילה של הכל בצמחייה.

IMG_4147.JPG
WhatsApp Image 2020-04-02 at 12.34.39 (1
WhatsApp Image 2020-04-02 at 12.37.57.jp
WhatsApp Image 2020-04-02 at 12.39.14.jp
IMG_4135.JPG
IMG_4130.JPG
IMG_4136.JPG
IMG_4143.JPG
IMG_4139.JPG
IMG_4148.JPG
ספריה.jpg
WhatsApp Image 2020-04-02 at 12.34.38.jp
WhatsApp Image 2020-04-02 at 12.34.40.jp
WhatsApp Image 2020-04-02 at 12.35.31.jp
WhatsApp Image 2020-04-02 at 12.35.40.jp
WhatsApp Image 2020-04-02 at 12.39.31.jp
WhatsApp Image 2020-04-02 at 12.40.18.jp
 

©2020